tirsdag 10. desember 2013

Så satt vi her igjen..

Hei og god tirsdag

Ja, da sitter CC og jeg her igjen. Med omgangssyke. Vel, det vil si, han har vært pigg siden mandag morgen, men det er jo 48 timers regel ved oppkast og diare. Det skjønner jeg veldig godt. Så lenge er det smittsomt, og det smitter altså som bare det.

CC ble syk 1 time etter vi kom hjem fra fjellet på søndag så det var jo flaks, det som ikke er så flaks er at det ikke var lenge siden han hadde det sist. Mandag morgen, fikk vi mail om at det var diare/oppkast i barnehagen og at de minnet om 48 timers regelen da dette er noe de ikke blir kvitt. No kidding. Barnet er jo som regel ved ganske okey allmenntilstand ganske raskt og da sender mange barna i barnehagen -og man har det gående.Dette er ikke noe jeg tror, dette er noe flere barnehager sier. Enkelte foreldre driter i reglene. Det er selvfølgelig disse blærene som tror de er så fordømt mye mer uunværlig enn oss andre. Jeg forsikrer dere, min sjef er sikkert drittlei. Det er jeg også. Men har du fått unger så passer du dem hjemme når de er syke og det er regler. Vi har samme antall sykedager hele gjengen og jeg gir en stor F i hvor trøblete det er. Selv har vi ingen familie eller andre til hjelp. Vi har begge jobber hver dag og vi har begge sjefer som teller disse dagene og har vi ikke nok dager ja da er vi hjemme med dem uansett. Løsning må man finne. For å bare skyve problemet over på andre det er DRITT UFORSKAMMET!

3 kommentarer:

  1. Helt enig med deg. Jeg har tilogmed hørt foreldre som nesten skryter av hvor lettvint de tar på dette. Det er liksom litt kult å ikke bry seg. Tragisk..hilsen Lillian S.

    SvarSlett
  2. Er også enig. Det er alltid noen som tar lettere på dette enn andre. Det er grunner til at det er regler og det er sykt irriterende for dem som holder barna hjemme og får barn som blir smittet av de som ikke gidder. mvh Frida fra Telemark

    SvarSlett
  3. Så du tror du er en bedre mor fordi du er hjemme lengre med syke barn? A

    SvarSlett