torsdag 26. juli 2012

Colorline Oslo - Kiel suite

God morgen!

Da har vi booket om lugaren på Colorline til suite! Utrolig stas med bedre plass. Det kostet bare 1100,- ekstra å booke om fra 4 stjerner Color Class lugar på 14 kvadrat til en 24 kvadrats suite! Da får vi mye bedre plass til de tre skjønne guttene. Når man har 4 stjernersen får man spise frokost i den bakre restauranten. Her er stort og fint og god mat. Det følger også med minibar på lugaren. På de fem stjerners suitene spiser man frokost på dekk 15 i Observation Club. Det følger med utvidet minibar, og tilgang til spa og fitnesssenter. Det viktigste er uten tvil at det er mye bedre plass.
Vår tidligere erfaring ble bekreftet denne gangen når vi ringte kundeservice også. Colorline er veldig serviceinnstilt og strekker seg langt for å finne de beste løsninger.

Vi har faktisk opplevd å sitte i en kø rundt Hamburg i 5 timer slik at vi viste at vi mest sannsynlig ville miste båten. Colorline lot oss prøve å rekke båten så lenge vi ville, men 30 min før avgang så vi at vi akkurat ville miste båten. Vi fikk booket om til neste dag. Aner ikke hvordan de klarte det for vi fikk beskjed på nettet at de var fullt. Når vi ringte sa de at de var 4 på venteliste, men de ordnet det.

De ga oss til og med 1100,- tilbake på grunn av billigere avgang. Det er servicen sin det! Barna er helt gira. De digger badeland, lekeområdene, Captain Kid, showene og ellers alt ombord! Spørs vel om det ikke blir en Amazing Race etappe på båten også...

Bildene er fra Colorlines sider.
Fin dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar