fredag 6. juli 2012

KlesinnsamlingYahoo

Når man skal pakke huset "sammen" blir det nødvendigvis en del rydding - og kasting. Likevel har vi jo funnet en del som er for fint for å kaste, men som vi ikke trenger mer. Dette prøver vi i størst mulig grad å "resirkulere" Masse er lagt ut på Finn.no - som er helt genialt. Mye er allerede solgt. Inntektene går i Spaniakassen. Siden vi syns det er for ille å kaste fine klær blir disse helst gitt videre. Av en eller annen grunn blir noen klær for små, merkelig hvordan de krymper. Nå har jeg hatt liggende bukser, topper og kjoler i størrelse 34/36  på loftet i iallefall 7 år. Siden før første barn kom. På tide å innse at disse ALDRI kommer til å passe igjen. Så for en uke siden, etter at au pair og venniner har forsynt seg stod det en stor sort pose igjen.

I går kom det en lapp fra "klesinnsamling@yahoo.com i posten. En klistrelapp hvor det stod: Innsamling av klær i morgen fra 08.00. Perfekt. En halvtime stod posen ute. Så gjenstår å se om de kommer da..
tenkte jeg...men så fikk jeg en liten følelse av at noe var galt - så jeg googlet klesinnsamling@yahoo Fant ingen ting bortsett fra noen som advarte mot disse. Det er vistnok noen som selger klærene i hjemlandet og tar pengene selv.
Nå blir klærene kjørt bort i Fretex kassen ja.
1 kommentar: