torsdag 21. februar 2013

Naturlig søtning og baking

Hei dere!

Nå er Cola Zero og annen brus satt på trappen av denne damen. Iallefall utenom helt spesielle anledninger. Generelt sett er kunstig søtning ikke veldig bra for kroppen. De som vil kan lese mer om dette kan sepå bloggen til Melissa. www.melissaspania.com. Se også link under mine favoritter i høyre marg. Vi har handlet inn Stevia vanilje dråper. Lukter og smaker topp! 



Det er også på denne bloggen jeg fant mandelkjeksene vi lagde i går. Særlig Alex og jeg likte dem kjempegodt.  I oppskriften til Melissa skal man bruke 1ss peanøttmel, men jeg tok enekstra med kokosmel siden jeg ikke hadde peanøttmel i huset. (for å være ærlig gjør bare lukten av peanøtter meg kvalm -helt siden graviditeten med Casper). De ble supergode uansett. Mine måtte faktisk stå 20 minutter i ovnen. De stod midt i ovnen og fasongen på dem ble ikke helt som Melissa sine. Jaja de skal jo i magen uansett.

Det er jo et under at de ble gode. Jeg pleier ikke å være veldig god å bake, men alt uten gjær er lettere.. Lavkarbobrød og masse annet snacks finner dere også på denne bloggen.

Ha en fantastisk dag! Her står ski på planen!

1 kommentar:

  1. Du har superfinblogg og det er så kult at du tipser om andre blogger også. Fin dag. Helene.

    SvarSlett