onsdag 22. juli 2015

Amazing Race, part II

Hei igjen

Håper alle har fått iallefall litt sol i ferien. Her er det iallefall mer en nok. Jeg vil tro vi har minst 10 varme å avse. Men skal absolutt ikke klage. Sol og sommer er jo grunnen til at vi liker oss lengre sør..

Ja, men altså, Amazing Race, gutta har jo vært med på det en gang før som jeg har skrevet om her på bloggen. Det var stor suksess så vi valgte å prøve igjen. Denne gang helt uventet med utenlands tur.

Da vi skulle av båten i Kiel, gikk gutta å ventet på ny beskjed på mail. Mailen kom ikke før rett før båten la til kai og sa kun en en gåte som ledet mot Hannover i Tyskland. Rett før Hannover kom merkelig nok:-) gåte nummer to som ledet mot første stopp Hof i sør Tyskland.

Vi overnattet på Hotel Strauss som var en meget positiv overraskelse. Flotte moderne rom ( godt egnet for 5 stykker da det hadde ekstra soverom. Maten var dessuten veldig god! Det kjipe var at minstemann hadde 39,5 i feber i det vi ankom Hof:-(. Dette er vi heldigvis vant med( ikke heldigvis at han var syk, men at vi vet hva som gjelder.  Vi avventet til neste morgem og siden han hadde 38,5 valgte vi å ta han til lege. Hadde nok ikke gjort dette om det ikke var fordi vi skulle krysse to grenser den dagen til land vi aldri har vært i. Må igjen berømme tyske sykehus! Hvordan i alle dager klarer de å være så effektive. Dette er tredje gang vi er innom (!) og det er liksom 1 time fra du går inn døren til man er ferdig undersøkt. Legen kunne fortelle at han lille vår var fit for fight for mer tur! Bare litt rusk i magen. Sikkert fra bassenget på båten...

Så da dro vi da! Og av de to neste landene var ett en nedtur og det andre en stor suksess!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar