mandag 17. november 2014

Hoho - hvor er dere?

Hjelpe meg! Nå er det jammen begynt med julegreier overalt! Juletrær, julepynt, julemat og de årlige julebrosjyrene fra alle lekebutikkene..mellomste her i huset er vel den ivrigste på gaver og julenissen,
Han skjønner ikke helt hvordan det skal gå seg til at nissen skal få hans ønskeliste, finne ALT det han ønsker seg og få det akkurat hit. Eller enda verre om vi ombestemmer hvor vi skal tilbringe julen..

Da jeg et øyeblikk spurte om hva han syns om å dra bort i julen var denne problem stillingen det første han tenkte på. Men mamma, hva skjer da? Nå har jeg skrevet adressen hit i brevet til nissen og hvordan skal han da skjønne at vi er på fjellet? Hm,,jo det er super enkelt sier jeg håpfult. Vi sender bare et nytt brev og sier at vi endrer adressen! Men hva hvis noen blir syke da? Og plutselig drar vi ikke likevel? ( gutten har tydligvis sommerferien i minne- og det er jo absolutt ikke umulig at noe slikt kan skje igjen)

Hm, da får vi sende en e-post da! Han tenker tydligvis litt, vurderer frem og tilbake. Neei, da kommer han bare til å syns vi surrer, så blir det INGENTING! Frykt!
Nei, vi får bli her! Men mamma, vi kan godt dra etter jul altså, og et stort smil.

Nemlig:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar