lørdag 16. februar 2013

Guttene

Hei dere!

Jeg glemte helt den superhyggelige mailen jeg fikk i går. Fra en koselig dame/jente som lurte på hvordan det var å få en liten etter 40. Hun lurte på om det var frekt å spørre og det er det jo overhodet ikke. Jeg liker alle kommentarer og spørsmål jeg. Jeg blir også sjelden irritert. Det å mene noe betyr ikke for meg at det irriterer meg, overhodet ikke. Det er derfor vi har to ulike ord, eller 3, mene, synse og irritere. Helt forskjellig mening...

Uansett, spørsmålet var litt rundt det med en liten etter 40. Nå hadde jeg akkurat fylt 40 da Casper kom til verden. Han kom som en aldri så liten suprise på det tidspunktet og jeg kan derfor avklare spørsmålet som også ble stilt. Han er helt naturell;-) jeg er ingen lege så jeg vet ikke så mye om det medisinske, men min lege sa jo at det ikke var alle forunt å få en så sent. Uansett er vi supertakknemlig for alle de tre guttene. Svangerskapet var litt tyngre med sistemann contra første. Nå var Casper en stor baby, jeg var eldre og vi hadde to fra før, men ellers gikk det veldig greit.



Så svaret, oppsummert. Det er helt supert med barn uansett når og de kan komme av seg selv ganske så enkelt selv når 40 år er nådd:-)

Takk for oppfordringen om å skrive om dette. Jeg har også fått mange spørsmål om å skrive om når vi skal tilbake til Spania....det skal jeg skrive om etter hvert. Kan ikke bli fort nok for min del..

Ha en strålende lørdag!

2 kommentarer:

  1. Takk for fint innlegg og at man ser at en baby også kan komme etter 40:-) Vilde H.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Vilde! Ha en flott lørdag:-)

    SvarSlett