mandag 5. november 2012

Det ene eller det andre??

God kveld dere!

Du verden, dagen flyr her nede i Spania. Noen ganger så tenker jeg, det er litt sånn at vi må få med oss mest mulig før det er over her nede. Som jeg har sutret flere ganger før, har lite lyst å dra hjem..

Jeg stortrives med livet her nede. Bortsett fra det selvsagte, at det er varmere og lysere og billigere..
Ja, det er liksom mer morsomme ting som skjer. Det er masse arrangement på skole og barnehage, folk du knapt kjenner inviterer deg hjem, du treffer folk å snakke med overalt. Folk tar ting på sparket. Vi feirer amerikanske tradisjoner, spanske tradisjoner og norske tradisjoner.




Det er ikke sånn at det må være julebukk ELLER knask eller knep.
Visste dere hvorfor man fra gammelt av kledde seg ut skummelt på Alle Helgeners dag? Forsi da skulle de døde, som man trodde kom for å hente en, tro at man ikke levde, og dermed la en være i fred.
Dette med å kle seg skummelt for å skremme er noe vi hjemme har laget. I usa og her er nå tradisjonen mer å kle seg ut som nesten hva som helst, Taco, prinsesse, politi, det må ikke være ekkelt..
Er det ikke morro at vi kan lære noe nytt, er det ikke moro at barna kan ha det gøy??
Må alt være så fjellreven, krampeaktig birkebeineren( så usexy), og vi går tur på fjellet hverhellsikens helg for  å "være med"La oss ha det morro med alt som finnes i denne flotte verden. Det må ikke være norsk for å være bra!

Natta:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar