onsdag 4. juli 2012

Verdens beste barnehage!

Thomas rett å slett elsker barnehagen sin. Hver søndag er det det samme. Skal jeg ikke snart i barnehagen?

 Det er utrolig bra og trygt for oss som foreldre å vite at poden trives så godt der hvor han tilbringer så masse tid. Barnehagen er skikkelig flinke til å finne på morsomme og ikke minst lærerike prosjekt for barna. De har hatt egg i barnehagen som har blitt til kyllinger for så å bli levert tilbake til gården.

 Senere har barna besøkt kyllingene og de andre dyrene. De har dratt inn til Oslo og sett på slottet. De har spennende turer til lavvo. De lager fugler av pappmasje. Ikke rart de har det gøy!

Utfordringen blir selvfølgelig at Thomas skal trives like bra i barnehagen i Spania. Han skal ikke være der mye hver dag siden vi er hjemme, men vi tror det er bra for han å leke litt med andre barn slik han pleier.

Den andre utfordringen var da han insisterte på at to av damene som jobber i barnehagen skulle bli med oss..han har invitert dem med, men har nå begynt å skjønne at de må være hjemme å passe barnehagen og de andre barna. I dag fikk Thomas med seg en nydelig krans hjem med et bilde av alle imidten som de har laget til han. Hvor skjønt er ikke det?

1 kommentar: