søndag 15. juli 2012

Boracay et drømme reisemål

 Nå som det er så lite sommer er det lov å drømme seg skikkelig bort. Jeg vet veldig godt at det ikke er synd på oss i det hele tatt som skal leeeenge til spania. Likevel er det kos å se på fine steder.
   




Siden vi har hatt et par au pair'er fra Phillipinene så har vi hørt mye om landet og spesielt Boracay! Har også endel venner som har vært der. Ser og høres ut som Paradis!
Enyou!


Boracay er en tropisk øy som ligger på Fillipinene. Boracay er delt inn i de tre smådistriktene Balabag, Manoc-Manoc og Yapak, og antall innbyggere var oppgitt å være 18 229 000 ved en folketelling i 2007. Arealet er cirka 10 km².




 Boracay er et kjent turistmål med cirka en halv million besøkende hvert år. Øya er cirka 7 kilometer lang og på noen steder er den opp til 2 kilometer bred, og har en cirka 3 kilometer lang sandstrand som kalles White Beach. Hotell og restauranter er hovedsaklig samlet ved White Beach, men det finnes også hotell og restauranter spredt ut på de øvrige delene av øya.
Fillipinerene er et veldig hyggelig folkeslag, imøtekommende, høflig, diskret og serviceminded. De er veldig glad i barn og flotte strender for kidsa. Selv om Boracay er dyrere enn ellers på Fillipinene er det langt fra norske priser, spesielt etter standarden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar