onsdag 1. mai 2013

Seriøst?

Jeg må innrømme at jeg blir helt satt ut av hele denne flaggdebatten. Noe som begynte med at en skole søkte om( for det er det man skal) om å ha norsk flagg på en side og et annet flagg på en side.
Seriøst? Hvor viktig er det?
Det snakkes om Norges bursdag og ytringsfrihet og alt mulig rart.. Jeg sier rart for det er nesten litt komisk.. Hva skal de gjøre da? Om noen kommer med 2 flagg på selveste 17. Mai? Seriøst? Skal politiet arrestere barna da?



Seriøst? Må vi legge opp til denne typen diskusjoner i det hele tatt? Hva skal liksom komme ut av det? Det er ikke noe alle vil være enig om uansett. Så la oss mene det vi vil om det. Det vil ikke kunne bli noen fasit på det. Det sier seg selv. Politiet vil ikke bruke tid på å nekte noen å bruke det flagget de vil uansett..og hvorfor skulke de..
Det drepes omtrent et menneske i Oslo hver uke, om ikke mer. Ser ikke noe debatt eller innlegg om det akkurat. Det voldtaes og gruppevoldtaes kvinner i Oslo omtrent hver uke? Ikke samme svung over det som flagg? Ytringsfrihet? Hva med bevegelsesfrihet? Skal man ikke føle seg trygg og fri før man i det hele tatt kan tenke på flagget?

Nede i Syria har de det så inn i h..... J..... at flagg er vel de siste de tenker på. Seriøst?
Disse flaggene???? Jeg tenker bare at det er utrolig lite viktig sammenlignet med det som virkelig er noe å snakke om..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar