torsdag 26. juli 2012

Mine topp 12 Restaurant anbefalinger verden rundt!

Noen på reise?

Vi har jo vært så heldig å vært en del ute å reist og det er et par steder vi har spist som bare er helt suverene. Skal du innom noen av disse stedene i sommer - eller senere, da er de verdt et besøk!

Le Paradis, Juan les Pines

Juan Les Pines, France; Le Paradis, fantastisk restaurant helt nede på stranden, maten er ubeskrivelig god, egner seg godt for barn (de kan leke på stranden når de har spist-om de er større enn våre da)

Grasse, France; Au fil du Temps, Fantastisk mat, atmosfære og omgivelser. Grasse er Frankrikes parfyme hovedstad. Utrolig flott!

St. Tropez, France; Cafe de Paris. Sushi er spesialiteten. Nesten alltid fullt. Maten er nydelig. Namnam,,,

Monterey, California, USA; Old fishersmans Grotto, Fantastisk sted Monterey og verdens beste Clam Chouder - en fiskesuppe!

New York; Grand Central Oyster bar and restaurant; fantastisk oyster restaurant på THE Central stadion. Stas for barna å se Central Station.

Greenwich Village, New York, LIPP, UTROLIG KULT sted, de serverer "menn i dameklær show" og champis brunch" uskyldig moro!

Kata, Phuket, Thailand; Mama Tri's boathouse (også anbefalt av Hellstrøm) Fantastisk restaurant på stranden på Kata.

Mellom Kata og Karon, Phuket, Thailand; The Rock. Nydelig restaurant oppe på klippene med fantastisk mat og utsikt.

Bangkok; Hard Rock Cafe, en av de kuleste Hard Rock jeg har vært på. Stas for barna!

Paris: Moulin Rouge (show sted)Chez Georges (spisested)

Milano. Peck. Dette er helt fantastisk. De har den mest utsøkte mat til salgs. Feks parmasan, oster, pølser - kan vakumpakkes. Ellers alt mulig spesielt. Det er en egen vinkjeller og en restaurant.Monaco; vi dro på Budda bar da barna sov, hadde med barnevakt. Veldig staselig sted for en voksenkveld.

Har du noen gode anbefalinger? Kom gjerne med dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar