lørdag 19. januar 2013

Full rulle og maling!


Hei dere og fin lørdag! her er som vanlig full rulle!
Vi startet på vanlig vis med egg og bacon frokost, vasket hus (au-pair glimter med sitt fravær), vasket 3 maskiner, pakket ut en haug med varer. Ryddet bod for på fredag kommer båten fra Kina med MYE!!!! Må bestille nytt hele tiden for ting bare løper ut igjen, så har gjort bestillinger, retur på ting jeg syns var i dårlig stand, pakket og sendt ut. Puh, nå males det! Kjøkkenet malte jeg torsdag og i dag maler BT dører etc. Heldigvis er det luktfri!
Vi maler med eggehvit Puls fra Scala. suveren maling!
Maling inne om vinteren kan ofte være en utfordring fordi det ikke er ærlig fristende å lufte i 16 minus! Nå er det kommet så mye ny bra maling t dette ikke lengre er noe problem heldigvis!
Du kan male barnerommet uten å være redd for sterk malingslukt eller skadelige avdamping. Med Jotun SENS unngår du begge deler. Det lille som damper av når SENS tørker, blant annet vann, er ikke skadelig. Dermed kan du male selv om du er gravid eller har småbarn i huset.
Du kan male med barn i magen. Svangerskap og oppussing hører nesten sammen,-) Mange vil pusse opp barnerom, seng eller møbler når de venter småfolk. Mange flytter også i denne tiden, eller pusser opp større deler av den boligen de bor i. Da er det trygt å vite at du kan male uten å være redd for at det kan skade deg selv eller barnet. SENS er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund (NAAF) og er verdens mest helsevennlige maling.
Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping. Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring.
tillegg til Sens fra Jotun er også Harmoni Uten, Puls fra Scala og Gjøco Mitt rom miljøvennlige alternativer.


God maling!
God lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar