fredag 21. september 2012

Kjøpe hund


I dag røk jeg nesten på en smell på Carrefour. De hadde verdens søteste lille hund. Jeg og Casper var så klar for å kjøpe den. Heldigvis er det noen som tenker litt lengre. Men en dag. Da skal vi ha en liten hund..
BT kjøpte likevel en liten hund:) fin??




2 kommentarer:

  1. Hei, og takk for sist. Så utrolig kjekt å se at dere har det så fint! Veldig fin blogg!!
    Jeg får jo helt "hjemlengsel" av å se på bildene dine. ;)Savner det gode spanialivet med sol, bading og varme!!
    Jeg må bare tipse deg om en veldig bra restaurante i Albir som heter Gastro Comic. Den ligger i en sidegate litt oppe i byen. (joaquin turina heter gata). Her har de fantastisk god mat og de som driver stedet er superhyggelige! Velsmakende barnemeny og lekehjørne for barna er et kjempepluss!! Det var først i år at vi fant den. Vi har tidligere år for det meste spist på It's a small world, hvor et teletubbiefjernsyn med barnesofa har vært det store..

    så må jeg bare så sagt to ting: du kan faktisk drikke vannet fra springen, så det var synd at du kastet musliprosjektet ditt.... ;-)
    vi har også mistet nøkkelen til postkassen, så hvis du finner ut av hvordan man kan få en ny så tips meg gjerne om det! nå bruker vi et sagblad som vi stikker inn og vipper posten ut... føler meg som en innbruddstyv hver gang.. hehehe
    Kos dere så masse videre, ønsker dere alt godt!!!
    (Hvis du treffer på marit og jarl, hils så masse og si at jentene snakker om iben nesten daglig:-))
    Hilsen Silje, D-9, planta3

    SvarSlett
  2. Tusen takk silje. Skal hilse marit jarl og iben

    SvarSlett