torsdag 12. juli 2012

Laks med teriyakisaus

Tenkte jeg skulle få smelt ut fredagens rett slik at dere også kan lage denne imorgen.

Sommer (selv om varmen mangler) betyr laks!

Ovnsstekt laks med Teriyakisaus, oppskrift
Norsk Laks  - finns det bedre?
(til 4 pers.)

Du trenger:
4 biter skinn og beinfri laksefilet , ca 150 g.
2 dl Teriyakisaus.
1 dl blandede frø, sesam, gresskar, solsikkefrø

Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg laksen i smurt, ildfast form. Pensle med Teriakisaus.
Stek ca. 20 min.
Om du bruker steketermometer, stek til 48 grader celsius.
Ta ut formen på slutten, dryss over frøene, sett inn igjen 3-5 min.

Server med ris eller asiatiske nudler og gjerne biter av mango, papaya, kiwi eller melon.(mix)

Skikkelig vitamin kick! Jeg gleder meg! You like?

Ses imorgen, Sunn fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar