lørdag 8. november 2014

Frukt i mørksjokolade og kokos


God lørdag!

Her i huset lukter det pinnekjøtt. Hjelp som jeg gleder meg!

Formiddagssnacks ble ananas, appelsin og jorbær i mørksjokolade med kokos:

Oppskrift:

1 ananas skrellet og skåret i biter. Ikke bruk den harde kjernen i midten!
15 jordbær
2 appelsiner i filet biter.

Smelt en plate mørk sjokolade, mint 70% i vannbad sammen med 2 ss kokosolje.
Dyp frukten ( i småbiter) i sjokladen. Bruk gjerne et tynt grillspyd av tre eller noe annet egnet.

Legg på tallerken og strø kokos over de du ønsker.

Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner.







Stor suksess her i huset. Server gjerne også frukt uten sjokis på!

E.N.J.O.Y



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar