fredag 8. februar 2013

Laks luksus

Hei dere

Her er tid for laks på asiatisk vis!

( vi lagde ekstra for å ha til lunsj imorgen)

Vi bruker 4 laksefileter og følgende grønnsaker; 1/2 broccoli, 1/2 blomkål, 1 vårløk, 4 små gulerøtter, 1 paprika, ingefær og chilli, soyasaus, 1liten lime, oljer, pepper.

Stek laksefilet midt i ovnen i 20 minutter. Jeg tar en ostehøvel og drar et flak med smør som jeg legger under hver filet.




Kutt gulerøtter i små staver, broccoli, blomkål, paprika og vårløk i passe små biter. Jeg woker grønnsakene i 3 ss søt soyasaus fra Bali Kitchen, og ca 1/2 dl vann, sesamolje, virginolje, opphakket chilli, litt presset lime, ingefær og tilslutt litt oystersaus. Jeg tar litt etterhver å smaker til. Alle liker forskjellig så det beste er å tilpasse selv. Peppre til slutt.

Ønsker man kan man koke litt eggnudles til og blandemed grønnsakene. Vi liker bare grønnsaker.
Yummy for the tummy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar