Heisann!
Vi har akkurat kost oss med steinbit, og den steinbiten den var så god!
Du trenger:(2pers)
600 gram steinbit filet
Smør
Timian
Pepper
Bacon
Kantarell
Annen valgfri sopp
Asparges
Gullerøtter
Cherry tomater
Delikatesse løk
Retten er ikke fra boken på bilde, prøvde å finne gode tips men endte opp med å dikte opp noe selv;-)
Do like this:
Lag de sukker glasserte løken slik:
Skrell delikatesseløken og kok disse i 5 minutter til de er myke. Skyll løken i kald vann.
Smelt 3 ss smør i panne, ha i 3ss sukker rør til blandingen er brunet. Ta i løken og stek disse
I 5 minuttet til løken er gyllen. Løken kan fint lages i god tid i forkant og varmes i ovn i 5 minutter
På 200 grader før servering.
Stek soppen lett med smør og pepper. Hell disse i en ildfast form sammen med cherry tomater. Sett disse sammen med løken i 5- 10 minutter før servering.
Stek bacon sprøtt. Bruk gjerne lav varme da dette gir masse god baconfett du kan steke fisken i etterpå. Legg baconet på litt køkkenpapir og la fettet renne av.
Kok aspargess og gullrøttene, eller annen valgfrie grønnsaker.
Stek fisken i baconfett.
Anrett med oliven og balsamico vinegrett, timian, pepper og noe godt i glasset.
God fornøyelse!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar