fredag 14. juni 2013

Grillet spiskål og laks

Hei dere!

Dette er skikkelig god vårmat som dere bør prøve!

2 porsjoner:
1 håndfull dill, litt gressløk, 1 spisskål, 2 laksefilet, 1 liten boks litt store cherry tomater.
1 dl skyr eller gresk yougurt, litt bladpersille, myk variant, sitron, havsalt og pepper, kaldpresset rapsolje, jomfruolienolje.

Finhakk dill, gressløk og persille. Rør det med skyr/geesk yougurt. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.





Legg spisskålen i en bolle og ha litt salt samt rapsolje, evt, smør over. Ha deretter kokende vann over og la stå noen minutter. Hell av vannet og klapp kålen tørr.
Pensle kålen med smør eller olje og ha salt og pepper på. Grill den på begge sider.

Del tomatene og grill kort på skjæreflaten. Anrett laksen. Server med sitron. Gjerne i de lekre sitruspressene fra www.megogguttainterior.no
Disse brukes av stjernekokken Paul Boucuse og mange andre mesterkokker!
Ha ved siden av krydderurtekremen, kål og tomater.
NAM!

Retten kan serveres med ovnsbakte eller kokte poteter om ønskelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar