God kveld god kveld!
Det smaker med chillikakao, bare prøv! Jeg liker den lette varianten, men du kan erstatte med helmelk eller lettmelk og sukrin med sukker.
Ingredienser
- 5 dl Skummet eller soya melk
- ½ vaniljestang
- 1½ ss kakaopulver
- 1-2 ts finhakket rød chili
- 75 g mørk sjokolade (70% kakao)
- 1-2 ss sukrin
Slik gjør du
- 1Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha begge deler i en kjele sammen med melk, kakaopulver og chilli. Viisp godt sammen, kok opp under stadig omrøring. Grovhakk sjokoladen, tilsett og rør godt til den er smeltet. Smak til med sukrin.
- 2Ha kakaoen i ildfaste glass eller kopper og pynt med grovhakket sjokolade og chili.Topp gjerne chilikakaoen med fløyelsmyk pisket krem tilsatt litt sukrin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar