tirsdag 23. oktober 2012

Den satt!

Hehe, mor var på krigstien her nede i dag;) det er utrolig kledelig, men jeg blir altså bare så irritert på sånne rare småting noen ganger.

Thomas har jo vært hjemme i dag og nå er han grisesyk..stakkaren har over 39 i feber. Vi har jo alle vært pjuske her. Bortsett fra Alexander da, merkelig med han. Lite biter på..
Vi er sikre på at det er fordi Thomas dårlig tåler å gå uten klær på overkroppen når det begynner å bli litt mer sving i tempraturen. Jaja

Iallefall hentet vi Alex og tok han med for å leke på grønt arealet nede som vi pleier. Nå fikk vi beskjed om at det ikke er lov. Det er et flott stort grønt areal vi ser rett ned på, men der er altså knapp lov å gå!!


Det er noen gamle skinn som har klaget. De syns barn ikke hører hjemme her. Men illsinte bikkjer som gneldrer hele dagen, hundebæsj overalt og folk som ikke betaler regningne slik at all får slått av strømmen, det er akseptabelt. F.U.*.*. 

Trodde det skulle klikke fullstendig for meg! They have not see the last of us playing football.

Apropos fotball.  Jeg er mer og mer imponert. At Spania vinner mesterskap er ingen tilfeldighet.
Måten de organiserer og trener barna på, et system som tydlig er inprentet ovenfra og fungerer utmerket.

Vi må gjene kjøre på med våre regler og meninger om at barn er barn og det er en lek. Vi må gjerne tro vi vet at det er skadelig for barn å trene to ganger i uken og at det er farlig at noen er bedre enn andre.
Som jeg har sagt før. Barna her er iallefall ikke mindre lykkelige enn hjemme og adferden er iallefall ikke dårligere.

Forskjellen er. Vi vinner hverken VM ELLER EM.  Det kommer vi aldri til å gjøre heller så lenge janteloven råder.

Nå er barna, etter 5 treninger satt på lag for serien. Alex er storfornøyd med sitt lag. Han kom dit han ønsket! Og vi håpet. Denne treneren er helt rå!

God kveld;)

2 kommentarer:

  1. Lett å si når gutten tydligvis er god å spille fotball...

    SvarSlett
  2. Våre oppservasjoner er basert på hvordan alle taes vare på og inkluderes. De har et opplegg som gjør alle spillere bedre og mer aktive i spillet og dett er det beste med dette spanske opplegget.

    SvarSlett