I går lagde jeg wok som ble god og sterk, men det er jo lett å tilpasse i forhold til hvor mye chilli & hvitløk man bruker:-)
Du trenger: 4 fileter av svin, 1 rød paprika, 1 broccoli, 1 blomkål, 1 purreløk, 1 pk aspargesbønner, 1 vanlig løk, hvitløk, 1 chilli, soyasaus, oystersaus, lemongras, ingefær, olje. Cherrytomater.
Kutt alle grønnsakene i passe små biter og kutt kjøttet i terninger. Hakk hvitløk, chilli, ingefær, lemongrass.
Fres kjøttet i olje i en wok sammen med chilli og hvitløk. Når det er stekt ferdig legg det tilside i en bolle. La oljen være igjen i woken og tilsett gjerne litt mer og tilsett 3 dl vann. Ha oppi ca 3 ss soyasaus og
3 ss oystersaus. Ha i blomkål og broccoli og la de surre tilnesten ferdig. ha så i ingefær,lemomgras,
1 ts mer hakket chilli, 2 fedd hvitløk og resten av grønnsakene utenom cherrytomatene
Smak tilslutt til med mer krydder eller oystersaus. De siste 3 minuttene ha i tomatene og kjøttet
Nam.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar