I går kveld ble det igjen laget hjemmelaget sushi. Skikkelig godt.
Alex og pappa disket opp med lux middag
Vi brukte:
1 salma laks
1 torsk av sushi kvalitet
Tipse er å legge dem i frysen en time. Da klarer man å lage finere, tynnere skiver.
1/2 strimlert agurk
1advokado
Maki papir
Ingefær
Wasabi
Soyasaus
Sushiris
/
Skjær fisken i tynne skiver. Striml grønnsakene. Kok risen og avkjøl den til romtemratur.
Maki: bruk babusmatte, legg makipapiret, smør ris over papiret i tynnt lag, legg det du ønsker i midten av papiret. Kan bruke masse rart! Rull matten. Klem til skjær opp maki rull i passe størrelse.
For sushi biter; form risen i passe stykker, legg på ønsket fisk evt krabbe, kamskjell osv
Server med soyasaus, wasabi og ingefær. Nam!
I dag skal vi noe staselig! Ses senere!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar