lørdag 27. april 2013

Sushi

Heisann

I går kveld ble det igjen laget hjemmelaget sushi. Skikkelig godt.
Alex og pappa disket opp med lux middag

Vi brukte:
1 salma laks
1 torsk av sushi kvalitet
Tipse er å legge dem i frysen en time. Da klarer man å lage finere, tynnere skiver.
1/2 strimlert agurk
1advokado
Maki papir

Ingefær
Wasabi
Soyasaus
Sushiris



/


Skjær fisken i tynne skiver. Striml grønnsakene. Kok risen og avkjøl den til romtemratur.
Maki: bruk babusmatte, legg makipapiret, smør ris over papiret i tynnt lag, legg det du ønsker i midten av papiret. Kan bruke masse rart! Rull matten. Klem til skjær opp maki rull i passe størrelse.

For sushi biter; form risen i passe stykker, legg på ønsket fisk evt krabbe, kamskjell osv
Server med soyasaus, wasabi og ingefær. Nam!

I dag skal vi noe staselig! Ses senere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar