fredag 11. januar 2013

Laks med piff

Hei dere!

Som vanlig prøver vi å kjøre noe godt og lett på fredager. I dag ble det skikkelig staselig måltid!
La laks i ovnen ( 25 min siden kotelletene av laks var store). Vi serverte selvfølgelig med sitruspressene som brukes av flere kjente kokker. Blandt annet en av vår tids største kokker, Paul Bocuse. Selges hos www.megogguttainterior.no
Er perfekt vertinnegave også!



Lagde agurksalat av en agurk i 1,5 dl eddik, litt vann og 2 spiseskjeer sukrin. Blir best om den står i kjøleskapet.

Putet cherrytomater i formen med laks de siste 10 minuttene.

Lagde ris som ble kokt i 4 dl vann og 1 dl hvitvin , med safran og hvitløk.
Enkel rett, alt tar ca 30 minutter å lage.



Hehe, lagde risen i pepperkaker hjerteformer på tallereken! Kanskje noe for Valentines om en måned?
Tenkte det var koselig etter jeg fikk roser...som bestilt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar