lørdag 17. november 2012

Finale!

God kveld dere!

Nok en dag i Spania går mot kveld. Dagene går forsatt utrolig fort. I dag har vi vært innom legen å hentet pencelin til mor. Denne gangen var det min tur til en bihulebetennelse. Vår familie er nå offisielt ene inntekt til det skjønne legeparet på Costa Blanca klinikken nede i Albir. Det må være noen av de mest dedikerte jeg noensinne har møtt. Uansett, vi måttejo på Mundo Mar. Thomasen skulle i båten, og jammen klarte vi å få det til:-)


Nå er det opp i sofaen. Alex skal se Dauinger, så skal vi alle se finalen på " Skal vi danse"
Vi heier like mye på begge egentlig selv om vi syns Ben er best!  
Puh, det er jammen godt under pleddet. Ikke lyst å lage middag..noen som vet om lørdagssnadder som lager seg selv? ( ikke Pizza) Det er så dårlig med butikker som har sushi her. Kjipt..

Fin lørdagskveld da dere!

4 kommentarer:

  1. Hei hei. I dag tidlig fikk jeg akutt lengsel til Alfaz. Begynte å google litt rundt, og kom over bloggen din. Har bodd to runder i Alfaz del pi. Begge gangene var vi 6 måneder. Vi hadde to fantastiske opphold. Våre barn stortrivdes på skolen og vi fikk masse gode venner som vi den dag i dag har mye kontakt med. Nyt dagene til tross for at vinteren kan ha noen sure og kalde dager. Det er forresten noen nydelige gutter du har. Ha en fin lørdagskveld

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Tror så gjerne at dere storkoste dere her også. Det er jo så flott her! Vi har fått gode venner her også og stortrives! Dere skal kanskje tilbake her også? Forsatt god helg til dere også!

    SvarSlett
  3. Hei igjen, vi kommer nok til å ta en ny runde i Spania. Min mann er veldig fasinert av språket og ble veldig flink å snakke spansk mens vi bodde der. Jeg derimot havnet i supermercado spansken og kom ikke videre :) men det blir nok noen år til ennå. Skulle gjerne vært nede i varmen nå og tatt en søndagstur til fyret, etterfulgt av en kaffe på coco loco (hvis personalet er blitt litt hyggeligere der siden sist:)) hei og hå

    SvarSlett
  4. Hehe, coco loco er et av være favorittsteder. Betjeningen der nå er super hyggelig og de har verdens beste kylling i curry og kokos! God søndag:-)

    SvarSlett