fredag 12. april 2013

Bounty sjokolade

God Freddan!

I dag har det gått unna her, det er helt sikkert!
Akkurat stablet beina mine av mølla, litt sjelvende i beina. Da var det supert med en liten bounty bit.

Her kommer oppskriften. Den er en lett miks av andre oppskrifter jeg har sett.




Kokosmassen inni lages slik:

50 gram kokosfett, økologisk
1 dl. sukrin
1 dl kokosmelk
1 dl fløte
200 gram kokosmasse

Smelt kokosmassen på svak varme. Rør inn sukrin, kokosmelk og fløte og tilslutt kokosmassen.
bland godt. Legg i bunnen av en brødform som du først har dekket med plastfolie. (Lettere å få ut) sett i fryseren til den stivner helt. ta den da ut og skjær i passe biter

Lag så sjokoladen du dypper bitene i. Det går fort.
1,5 plate sjokolade. Minst 70%. 2,5-3 ss kokosolje (fett)
5 dråper stevia sjokolade (kan droppes, men gir en god søtere smak)

Smelt dette sammen i vannbad. Dypp bitene i sjokolade. sett på bakepapir. (lettere å få av), putt i fryseren igjen. ta ut av frysen ca 10 min. før de skal nytes! Da blir de gode og myke inni:-)

NAM!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar